A.A.S Culinary Arts

Kendall College
Yhteenveto
7 quarters (10-weeks each)
englanti
Opintotukikelpoinen
   
Chicago
Kandi- ja maisteriohjelmat

A.A.S Culinary Arts

A.A.S Culinary Arts

A.A.S Culinary Arts

Kendall College on yksi Yhdysvaltojen arvostetuimmista hotelli- ja ravintola-alan kouluista. Se tarjoaa opiskelijoille korkealuokkaista alan akateemista ja käytännön osaamista. Oppilaitoksen A.A.S Culinary Arts -ohjelma valmistaa opiskelijat menestyvälle uralle ravintola-alan johtotehtäviin.  

Opiskelu Culinary Arts -ohjelmassa

A.A.S Culinary Arts -ohjelman opinnoissa ravintola-alan käytännön opiskelu yhdistyy ainutlaatuisella tavalla teoriaopintoihin. Koulutus tarjoaa täsmällistä ravintola-alan koulutusta ja johdatuksen elintarviketeollisuuden alalla tarvittaviin johtamis-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoihin.

Opetus alkaa ravintola-alan perusteista ja opintojen aikana edetään edistyneempien kulinaaristen taitojen ja tekniikoiden opiskeluun. Työharjoittelut suoritetaan kampuksen ravintoloissa, muun muassa oppilaitoksen  korkealuokkaisessa fine dining -ravintolassa.  Ravintola-alan opintojen lisäksi opetukseen kuuluu yleissivistäviä opintoja, esimerkiksi vieraiden kielten opiskelua sekä humanistisia aineita.

Culinary Arts -ohjelman A.A.S -tutkinto on hyvä ponnistuslauta kohti alan kandidaatin tutkintoa.   

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa A.A.S Culinary Arts -ohjelmasta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Kendall College on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Kansainvälisiltä hakijoilta edellytetään kielitaidon todistamista TOEFL- tai IELTS-testillä. 

TOEFL-testistä (Test of English as a Foreign Language) edellytetään vähintään kokonaispistemäärää 71. Kustakin testin neljästä osasta on saatava vähintään 17 pistettä. 

IELTS-testin alhaisin  hyväksytty pistemäärä on 5.5 tai korkeampi. Kuullun ja luetun ymmärtämisestä tulee saada kummastakin vähintään 5.5 pistettä ja esseestä sekä puhutusta osiosta vähintään 5 pistettä. 

Tutkinto / todistus

Associate of Applied Science Degree in Culinary Arts | A.A.S Culinary Arts

Kustannukset

Lukukausimaksut lukuvuonna 2015–2016

Kokoaikainen opiskelu:  $8,443 / 10 viikkoa (quarter)
Osa-aikainen opiskelu: $688 / opintopiste (credit hour)
Harjoittelu: $5,159 / 10 viikkoa (quarter) 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta A.A.S Culinary Arts? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kendall College

Haluatko opiskella hotelli- ja ravintola-alaa tai kauppatieteitä Yhdysvalloissa? Vuodesta 1934 korkealuokkaista koulutusta tarjonnut Kendall College on yksi Yhdysvaltojen arvostetuimmista hotelli- ja ravintola-alan kouluista. Kendall College valmistaa opiskelijat  kansainväliselle uralle hotelli- ja ravintola-alan tehtävissä tai kauppatieteen alalla. Niin opetuksen sisällöt kuin...


Lue lisää oppilaitoksesta Kendall College ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kendall College

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta A.A.S Culinary Arts täytä seuraavat tiedot: