A.A.S Baking and Pastry

Kendall College
Yhteenveto
6 quarters (10-weeks each)
englanti
Opintotukikelpoinen
   
Chicago
Kandi- ja maisteriohjelmat

A.A.S Baking and Pastry

A.A.S Baking and Pastry

A.A.S Baking and Pastry

Haluatko opiskella alaa jossa taide ja tiede yhdistyvät? Baking and Pastry ohjelmassa pääset opiskelemaan luovuutta ja tarkkuutta vaativaa leipomo- ja konditoria-alaa. Ala soveltuu organisointikykyisille ja yksityiskohtiin huomiota kiinnittäville henkilöille, jotka ovat valmiita työskentelemään ahkerasti menestymisensä eteen. 

Koulutusohjelman opettajina toimii palkittuja alan ammattilaisia, jotka sekä haastavat että tukevat opiskelijoita. Opintoihin kuuluu kolmen kuukauden mittainen harjoittelujakso, jonka aikana opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää taitojaan aidossa työympäristössä. Koulutusohjelmasta valmistuu itsevarmoja alan ammattilaisia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa A.A.S Baking and Pastry –ohjelmasta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Kendall College on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Kansainvälisiltä hakijoilta edellytetään kielitaidon todistamista TOEFL- tai IELTS-testillä. 

TOEFL-testistä (Test of English as a Foreign Language) edellytetään vähintään kokonaispistemäärää 71. Kustakin testin neljästä osasta on saatava vähintään 17 pistettä. 

IELTS-testin alhaisin  hyväksytty pistemäärä on 5.5 tai korkeampi. Kuullun ja luetun ymmärtämisestä tulee saada kummastakin vähintään 5.5 pistettä ja esseestä sekä puhutusta osiosta vähintään 5 pistettä. 

Tutkinto / todistus

Associate of Applied Science Degree in Baking & Pastry | A.A.S Baking and Pastry

Kustannukset

Lukukausimaksut lukuvuonna 2015–2016

Kokoaikainen opiskelu:  $8,443 / 10 viikkoa (quarter)
Osa-aikainen opiskelu: $688 / opintopiste (credit hour)
Harjoittelu: $5,159 / 10 viikkoa (quarter) 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta A.A.S Baking and Pastry? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kendall College

Haluatko opiskella hotelli- ja ravintola-alaa tai kauppatieteitä Yhdysvalloissa? Vuodesta 1934 korkealuokkaista koulutusta tarjonnut Kendall College on yksi Yhdysvaltojen arvostetuimmista hotelli- ja ravintola-alan kouluista. Kendall College valmistaa opiskelijat  kansainväliselle uralle hotelli- ja ravintola-alan tehtävissä tai kauppatieteen alalla. Niin opetuksen sisällöt kuin...


Lue lisää oppilaitoksesta Kendall College ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kendall College

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta A.A.S Baking and Pastry täytä seuraavat tiedot: