EF Opintovuosi ulkomailla | Sydney

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
englanti
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
Sydney
Kielimatkat
Opintovuosi ulkomailla | Sydney / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | Sydney

Valitse opiskelu Sydneyssä EF:n kielikoulussa ja pääset Australian monimuotoisimman metropolin auringonpaisteen sekä kulttuurin syleilyyn. Sydney on sekoitus pitkiä rantoja, säihkyvän sinistä satamaa sekä viktoriaanista arkkitehtuuria ihanteellisen ilmaston keskellä. Lisäksi kaupunki on tärkeä kaupan ja talouden keskipiste, jossa myös opiskelijat saavat arvokasta kansainvälistä kokemusta.

Lähde Australiaan ja tutustu kulttuurisesti monimuotoiseen maahan, josta löytyy dramaattisia maisemia, rentoa väkeä sekä ainutlaatuinen luonto. Australia on noin 20 miljoonan ihmisen kotipaikka ja maailman suurin saarivaltio, jossa asutus on keskittynyt lähinnä kuvankauniin rannikon tuntumaan.

Vuoden opiskelu Australiassa on kuitenkin myös tilaisuus nauttia paljosta muusta kuin pelkistä maisemista: totuttele rakastetun ja parjatun Vegemiten makuun, sukeltele Ison Valliriutan värikkäiden korallien seassa, tutustu aboriginaalien kulttuuriin retkellä Kakadun kansallispuistoon ja opettele surffaamaan Sunshine Coastin täydellisillä aalloilla.

Tietoa EF Sydneystä

Eloisalla opiskelija-alueella sijaitseva, vasta uusittu koulu

  • Valoisat luokkahuoneet viimeisimmällä opetusteknologialla
  • Tilava opiskelija-lounge, jossa pöytäjalkapallo- ja biljardipöydät sekä videopelejä
  • Järjestettyjä retkiä Blue Mountains-vuorille, Canberraan ja Tarongan eläintarhaan
  • Vain kolmen minuutin kävelymatka putiikkeihin ja ravintoloihin
  • 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskusasemalta

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF tutkintovalmennukset (32 tuntia viikossa):

  • Cambridge English
  • IELTS
  • TOEFL- ja TOEIC

Asuminen Sydneyssä

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Sydney? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Sydney täytä seuraavat tiedot: