EF Opintovuosi ulkomailla | Soul

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
Soul
Kielimatkat
 EF Opintovuosi ulkomailla | Soul / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | Soul

Kirkkaat neonvalot ja eläväiset kadut tekevät pääkaupungista todellisen kokemuksen ja mitä parhaimman paikan uuden kielen opiskeluun. Aasian New Yorkinakin tunnettu Soul on tupaten täynnä huippumuotia, musiikkia ja jännittävää taidetta. Ole edelläkävijä ja lähde bongaamaan uusimmat trendit, ja uppoudu samalla korean saloihin EF:n uusimmassa  koulussa.

Tietoa EF Soulista

Koulu sijaitsee kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Gangnamin metroasemasta

  • Upouusi koulu, jossa käytössä viimeisin opetusteknologia

  • Sijainti Kyobo Towersissa Gangnamissa, Soulin trendikkäimmällä alueella

  • Kauppoja, ravintoloita ja kahviloita joka suunnassa

  • Julkisen liikenteen yhteydet aivan koulun lähettyvillä

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiiviohjelma

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Asuminen Soulissa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Soul? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Soul täytä seuraavat tiedot: