EF Opintovuosi ulkomailla | Seattle

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
englanti
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
Seattle
Kielimatkat
Opintovuosi ulkomailla | Seattle / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | Seattle

Seattle on tunnettu sen luonnonkauneudesta sekä kiehtovasta musiikkitarjonnasta. Ikivihreät metsät ja majestettilliset vuoret ympäröivät kaupunkia, joka muistetaan myös amerikkalaisen kahvilakulttuurin synnyinkaupunkina. Koe amerikkalainen yliopistoelämä paikallisten opiskelijoiden parissa.

Tietoa EF Seattlesta

Koulu sijaitsee Evergreen State Collegen kampuksella.

  • Sijainti kampuksella järvien, vuorien ja metsien ympäröimänä
  • Luokkahuoneet viimeisimmällä opetusteknologialla
  • Kampuksen kirjasto opiskelijoiden käytössä
  • Urheilumahdollisuuksia tarjoavat mm. sisäuima-allas, seinäkiipeilyseinä, urheilukentät, kuntosali sekä tanssistudiot
  • Luomupuutarha kampuksella

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

EF tutkintovalmennukset (32 tuntia viikossa):

  • TOEFL- ja TOEIC

Asuminen Seattlessa

EF Kampus – Asu EF Kampuksella vain muutaman askeleen päässä oppitunneistasi. Koet eloisan kampuselämän asuessasi yhdessä muista maista tulleiden EF-opiskelijoiden kanssa. Kampus tarjoaa monia mukavuuksia, kuten kahvilan, oleskelu- ja urheilutilat, langattoman internetyhteyden sekä paljon muuta. EF-henkilökunta on myös aina lähettyvillä.

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Seattle? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Seattle täytä seuraavat tiedot: