Top-up Degree (1–2,5 vuotta)

London South Bank University
Yhteenveto
1–2,5 vuotta
englanti
syyskuu 2023
   
Lähiopetus
Lontoo
Yliopistot

Video

London South Bank University

Top-up Degree (1–2,5 vuotta)

Top-up tutkinto on suunnattu sinulle, joka olet jo opiskellut vähitään kaksi vuotta korkeakoulussa ja haluat täydentää opintojasi kanditutkinnoksi. Hyppäät mukaan kanditutkinnon kolmannen vuoden opintoihin. Opiskelujesi kesto riippuu siitä, mitä kursseja olet aiemmin opiskellut. 

BA (Hons) International Business Management Top-up

Jos olet opiskellut vastaavaa alaa korkeakoulussa kahden vuoden ajan, voit suorittaa LSBU:ssa kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen Top-up tutkinnon (Top-up Degree).

Opinnoissa yritystoimintaa, liiketoimintaa ja johtamista käsitellään kansainvälisestä näkökulmasta. Opinnoista saat hyvät lähtökohdat jatkaa työelämään. Opintojen aikana syvennyt mm. näihin aiheisiin:

  • Strategic management
  • Global markets
  • Small and medium-sized enterprises
  • Decision making
  • Finance
  • Business creativity
  • Analytics
  • Research methods

Hakeminen

Toimimme yhteistyössä joidenkin ulkomaisten oppilaitosten kanssa ja autamme sinua maksutta niihin opiskelemaan hakemisessa .Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Pääsyvaatimukset

Sinulla tulee olla suoritettuna lukion päättötodistus (tai vastaava). Riittävän englannin kielen kielitaidon voi osoittaa saamalla TOEFL-kielitestistä vähintään 80 pistettä tai IELTS-kielitestistä vähintään 6,0.

Kustannukset

Lukuvuosi 2021/22

Top-up Degree (1– 2,5 vuotta)
7 450 GBP (noin 8718 EUR) / lukukausi

Stipendit 2021/22

Kansainvälisille opiskelijoille taataan 1500 punnan stipendi / lukuvuosi. Korkean arvosanan saaneilla opiskelijoilla on mahdollisuus saada 3000 punnan (kandiohjelma) tai 4000 punnan (maisteriohjelma) Merit-stipendi / lukuvuosi. Merit-stipendiä ei voi yhdistää kansainvälisten opiskelijoiden stipendiin.

Message the Blueberry team

Are you interested in studying abroad? Send us an email, and we will help you! :)

London South Bank University

London South Bank University

Sinulla on nyt mahdollisuus opiskella Lontoon keskustassa sijaitsevassa London South Bank Universityssä! Tämä klassinen yliopisto tarjoaa sinulle laajan valikoiman koulutuksia. Yliopisto myös satsaa siihen, että vastavalmistuvat opiskelijat työllistyisivät nopeasti. Yliopiston työllistymisaste on yksi Lontoon parhaista – peräti 81 % yliopiston opiskelijoista...


Lue lisää oppilaitoksesta London South Bank University ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

London South Bank University

Tilaa lisätietoa

Are you interested in studying abroad? Send us an email, and we will help you! :)